Adoptă obiceiuri zilnice bune. Hainele tale îți vor mulțumi pentru asta!
Costumul tău norocos, dar și rochia ta neagră favorită sau puloverul merită cea mai bună îngrijire posibilă, astfel încât să reziste mai mult. Conștienți de asta, experții noștri îți împărtășesc câteva mici trucuri menite să schimbe totul.
Mașina de spălat
În ceea ce privește spălatul la mașină, verifică simbolurile de pe etichetele hainelor. Mai mult, nu încărca mașina de spălat peste capacitatea maximă și întotdeauna separă hainele albe de cele colorate. Optează pentru spălarea manuală a hainelor delicate sau încearcă să le speli întoarse pe dos.
De asemenea, golește buzunarele pantalonilor.
Uscătorul de rufe
Verifică simbolul pentru uscătorul de rufe înainte de a le pune în mașină. Evită uscarea textilelor care conțin materiale elastice, cum ar fi jerseurile, deoarece se pot deforma sau micșora. E mai bine să le lași să se usuce la aer, pe o suprafață plată, ferite de soare.
Sfaturi pentru călcarea rufelor
Umezirea hainelor înainte de călcare ajută la îndreptarea cutelor. De asemenea, recomandăm să calci hainele pe dos și să protejezi textilele delicate punând o pânză între fierul de călcat și materialul pe care îl calci.
Fibre naturale
Fibrele naturale (lână, in sau mătase…) necesită o spălare delicată și grijă specifică. Este esențial să duci hainele delicate la curățătorie.
Răsfață materialele delicate cu tratamentul de ingrijire Maxima©. Acest tratament special va reda hainelor tale finețea și luminozitatea
Articolele albe
Hainele tale albe își pierd strălucirea? Devin gri sau gălbui?
În primul rând, nu amesteca hainele albe cu cele colorate și, contrar ideilor preconcepute, nu folosi înălbitor, deoarece va ataca fibrele. Dacă vrei să îți albești hainele și să păstrezi fibrele sănătoase, White + ajută la restabilirea albului original al hainelor tale.
Denim/Jeans
Curățarea profesională este opțiunea perfectă pentru prima spălare, deoarece tind să se decoloreze. Ulterior, poți să speli jeanșii întorcându-i pe dos (cu fermoarul și nasturii închiși) la o temperatură care să nu depășească 40 de grade. Ideal, lasă-i să se usuce la aer, deoarece căldura uscătorului îi poate deteriora.